2012 m. gruodžio 7 d.
Kadangi artėja Kalėdos, norėtume pasinaudoti proga ir informuoti Jus apie labai puikų jaunų žmonių projektą Vaikų Svajonės. Šio projekto metu renkami vaikų, augančių socialinės rizikos bei socialinių įgūdžių stokojančiose šeimose, norai ir svajonės, publikuojami projekto tinklapyje  www.vaikusvajones.lt ir sudaromos sąlygos geros valios žmonėms jas įgyvendinti. Šis projektas – tai savarankiška iniciatyva, prie kurios prisidėjo daug gerų žmonių ir kuri išvydo dienos šviesą tam, kad kuo daugiau vaikų, gyvenančių sudėtingomis socialinėmis sąlygomis, gautų kalėdines dovanas, apie kurias svajoja. Kviečiame prisidėti prie šio projekto ir išpildyti tų vaikų svajones, kurių gyvenimas nėra toks šviesus, koks turėtų būti.


Išsirinkę svajonę ir palikę savo kontaktus ją išpildyti galite trim būdais:
Labiausiai skatiname svajones išpildyti asmeniškai: juk šiems vaikams brangi ne tik gauta dovana, bet ir gerų žmonių dėmesys ir pavyzdys. Pasirinkus svajonę bei palikus savo kontaktus su jumis susisieks socialinis darbuotojas bei suteiks visą informaciją apie tai kaip ir kada galite pasimatyti su vaiku ir išpildyti jo svajonę.

Svarbu turėti omenyje, kad svajonę nebūtina įteikti pačiam – jums pageidaujant, tą gali padaryti ir socialinis darbuotojas. Vaiko svajojamą daiktą galima tiesiog nusiųsti į socialinės paramos centrą, kurios kontaktus gali nurodyti dėl svajonės įgyvendinimo susisiekęs socialinis darbuotojas, arba, jeigu esate vilnietis/-ė, nunešti vaiko svajojamą daiktą į Ozo prekybos centre esantį vaikų svajonių bokštą, kur paliktos svajonės bus supakuotos bei pristatytos vaikams gruodžio viduryje arba sausio pradžioje.

Jei esate užimtas žmogus ir negalite išpildyti svajonės nei vienu iš šių būdų, tuomet siūlome išpildyti svajonę paaukojant reikiamą pinigų sumą į tuo vaiku besirūpinančio socialinės paramos centro sąskaitą. Ją jums suteiks socialinis darbuotojas, kuris susisieks su jumis pasirinkus svajonę ir palikus savo kontaktinius duomenis. Tokiu atveju nepamirškite pavedime nurodyti unikalaus svajonės numerio.

Taip pat primename, kad svajonėms išpildyti nebūtinai reikalingi nauji daiktai. Gal pas Jus garaže yra nenaudojamas dviratis, stalčiuje guli senas mobilus telefonas, o gal turite daug žaislų, kuriais niekas nebežaidžia? Paieškokite tokių svajonių ir pradžiuginkite vaikus jas įgyvendindami!